top of page
cartelleria_03_edited.jpg
Cartelleria combativa

Creem un cartell combatiu en serigrafia

No tenim dates previstes

peró pots venir amb el teu grup d'amiguis :D

A través d’una pluja d’idees i un ventall de recursos visuals i referències, elaborarem el disseny del cartell entre totes. Acordarem el missatge, la tipografia, les imatges i els colors. Elaborarem un fotolit manualment amb el que insolarem la nostra pantalla. Finalment, les participants podran estampar la seva creació i endur-se-la en una làmina de 35x50cm.

Duració: 4 hores.

Preu: 50€/persona.

Mínim 3 participants, màxim 8 participants.


Inclou el següent material a estampar: varies làmines tamany 35x50 cm, dependent del nombre de participants i els resultats obtinguts en podrem fer un cartell o més d'un.

Actualment només organitzem aquest taller per a grups tancats ;)

Més info a articataller@gmail.com

 

Termes i condicions:

- Per a reservar el taller s'haurà d'efectuar el pagament de la totalitat de l'import seguint les indicacions del correu que us enviarem després de rebre la vostra sol·licitud de reserva;

- En cas de no arribar al mínim de 3 participants, les responsables de l'Àrtica tenen dret a cancel·lar el curs i es retornarà el total de l'import del curs a cadascuna de les participants o bé s'oferiran noves dates;

- En cas de voler anul·lar el taller, si es fa amb una setmana d'antel·lació es retornarà la totalitat de l'import del curs. En cas d'una anul.lació amb menys d'una setmana d'antel·lació l'Àrtica es quedarà amb el 50% de l'import del curs o s’oferirà un canvi de dates del taller.

Diga'ns quantes persones sou i quines dates us anirien bé per fer el taller plegades.

IMG20220522112435.jpg
IMG20220522143309.jpg
IMG20220522143204.jpg
bottom of page