pinzellades-10.png

FORMACIÓ

Com a artistes, creiem que desenvolupar la creativitat i la sensibilitat artística és un valor que s'ha de promoure, des de ben petits fins a grans, i que genera molta felicitat al llarg de la vida. 

Una de les premises del taller d'art serà la formació amb cursos accessibles per a les veïnes i veïns del barri, sempre amb valors feministes, antirracistes i ecologistes. 

TALLERS

- Tastet de serigrafia:
Taller de 4h on s'explicarà en que consisteix la serigrafia i tots els passos que s'han de seguir per fer-la. Una primera aproximació a la tècnica centrat en el moment d'imprimir.

- Curs d'introducció a la serigrafia:

Curs bimensual consistent en quatre sessions de 4h cadascuna, on l'alumna aprendrà de principi a fi la tècnica d'estampació serigràfica.

- Classes particulars de serigrafia:

Si els teus horaris no et permeten fer un curs d'introducció o bé ja coneixes la tècnica però necessites repasar conceptes, oferim classes particulars.

- Acompanyament artístic:

Pensat per a persones que vulguin desenvolupar la seva vessant artística i necessiten trencar el seu bloqueig. Sessions per a adults, personalitzades segons els interessos de cada persona i buscant exercicis que reforcin la creativitat. Horari flexible!

- Àrtica LAB (pròximament):

Sessions d'aprofundiment en alguna tècnica artística. S'exploran els límits, posant en comú l'experiència dels artistes que hi participin i provant nous materials i maneres de fer. Fes la teva proposta!

WhatsApp Image 2020-10-17 at 23.50.01.jp