top of page
seri en grupo-2_edited.jpg
Creació en grup

Realitzeu un disseny i emporteu-vos la vostra creació a casa!

No tenim dates previstes

peró pots venir amb el teu grup d'amiguis :D

Aquest taller consisteix en una jornada de 6 hores dedicades a aprendre el procés compelert d'estampació en serigrafia. La idea és que es formi un equip el qual ideï un disseny conjunt, després prepararem la pantalla plegades (és a dir, la matriu amb què realitzem l'estampació) i finalment realitzarem la impressió sobre tela i paper.
 

Programa
Primera part: disseny i laboratori 11:00-14:00.
Descans de 14:00-15:00 per dinar.
Segona part: estampació en paper i tèxtil 15:00-18:00.


Duració: 6h
Preu: 195€/grup.

Inclou el material que necessitareu per preparar la pantalla i el que serà estampat: una totebag, una samarreta i 3 làmines din A3 per persona. Si voleu podeu portar més material per estampar.
Grups d'entre 2 a 5 participants.Termes i condicions:
- Per a reservar el taller s'haurà d'efectuar el pagament del 50% de l'import seguint les indicacions de la pàgina web, el 50% restant es portarà en efectiu el dia del taller,
- En cas de no arribar al mínim de 2 participants, les responsables de l'Àrtica tenen dret a cancel·lar el curs i es retornarà el total de l'import del curs a cadascuna de les participants o bé se li oferirà noves dates;
- En cas que le participant anul.li la seva participació amb una setmana d'antel·lació se li retornarà la totalitat de l'import del curs, si le participant anul·la la seva participació amb menys d'una setmana d'antel·lació l'Àrtica es quedarà amb el 50% de l'import de la reserva del curs o s’oferirà un canvi de dates del taller.

Diga'ns quantes persones sou i quines dates us anirien bé per fer el taller plegades.

IMG20211113162836.jpg
IMG20211113134725.jpg
seri en grupo.jpg
bottom of page