top of page
IMG20211024200913.jpg
Cuatricromia en serigrafia

Aprèn a imprimir les teves fotos en serigrafia

No tenim dates previstes

peró pots venir amb el teu grup d'amiguis :D

Aquest curs consisteix en tres sessions, en un total de 10 hores,  on s'explicarà i es practicarà en profunditat tot el procés d'estampació serigràfica específicament per a portar a terme la impressió d'una fotografia a tot color. Des de la preparació dels fotolits i la pantalla fins a la preparació de tintes, com aconseguir un bon registre i la tècnica d'impressió.

Aquest curs està pensat tant per a persones que volen aprofundir en aquesta tècnica com per  persones que es vulguin iniciar ja que explicarem tots els passos per a aconseguir el millor resultat de forma 100% manual.


Programa
Sessió 01 (3h): Introducció a la serigrafia i pre-impressió - com preparem el nostre projecte i els fotolits per a la cuatricromía.
Sessió 02 (3h): Laboratori - la preparació de la pantalla - i les proves de color.
Sessió 03 (4h): Imprimir la nostra imatge.

Duració: 10h
Preu: 195€ les 3 sessions.

10% de descompte per a antigues participants de Cursos d'Introducció a la serigrafia.
Material inclós: primera pantalla, emulsió, recuperador, tintes utilitzades a classe i fungibles.


Aforament limitat a 3 persones per sessió.

Sessions personalitzades on podrem planejar els diferents projectes de les participants!Termes i condicions:
- Per a reservar el taller s'haurà d'efectuar el pagament del 50% de l'import seguint les indicacions de la pàgina web, el 50% restant es portarà en efectiu el dia del taller,
- En cas de no arribar al mínim de 2 participants, les responsables de l'Àrtica tenen dret a cancel·lar el curs i es retornarà el total de l'import del curs a cadascuna de les participants o bé se li oferirà noves dates;
- En cas que le participant anul.li la seva participació amb una setmana d'antel·lació se li retornarà la totalitat de l'import del curs, si le participant anul·la la seva participació amb menys d'una setmana d'antel·lació l'Àrtica es quedarà amb el 50% de l'import de la reserva del curs o s’oferirà un canvi de dates del taller.

Diga'ns quantes persones sou i quines dates us anirien bé per fer el taller plegades.

IMG20211024194755.jpg
IMG20211024132808.jpg
IMG20211024194111.jpg
bottom of page