pinzellades-12.png

EXPOSA'T

Espai per a exposicions, obert a artistes. A l'Àrtica promovem els artistes emergents de Barcelona, és per això que realitzem exposicions temporals d'aquells creatius que tinguin ganes d'impulsar el seu art.

 

Fem el muntatge i difusió de l'esdeveniment obert al públic. L'espai compta amb dues parets d'exposició i amb zona de venta de les teves obres o dissenys. T'agradaria exposar a Barcelona? Vols sorprendre aquella amiga artista, que no s'ho acaba de creure, amb un regal únic? Contacta'ns!

WHAT'S ON >

Exposat_coral_Mesa de trabajo 1.png

CORAL HERRANZ LANCHO

@laotramiradadelascosas

Inauguració 8 de maig

12:00-14:00

ENTRADA LLIURE

Amb aquesta exposició l'artista busca trencar concepcions hermètiques associades a l’amor i crear un espai inclusiu i respectuós que pugui nodrir la concepció d’amor individual. La mostra está formada per una selecció de textos i serigrafies úniques. La Coral, a més, ens acompanyarà en aquesta inauguració per explicar-nos en una xerrada que pot dir la ciencia del que anomenem amor, informació que donarà molt a reflexionar.

 

 

L'exposició restarà al taller per ser visitada fins el 5 de juny quan la clausurarem acompanyada del taller "Oda a l'Autoamor" impartit per la mateixa artista. En aquest taller, que requereix inscripció previa, cada participant podrà realitzar una obra d'art amb tècnica mixta de collage i serigrafia entorn de l’autoamor.

  • RAWDRAWRAW
    17 oct. 2020 12:00 – 20:00
    Àrtica Taller, Carrer de Sant Miquel, 84, 08003 Barcelona, España
    Il·lustració amb humor, per Rawdrawraw. 100% acid free drawings. Inauguració el 17 d'octubre 2020. Exposició oberta al públic fins el 31 d'octubre 2020.