top of page
LOGO-Àrtica_Taller-2020.png
pinzellades-10.png

El taller d’estampació serigràfica manual posa en valor la feina artesanal, tan necessari en aquest moment de crisi ambiental. Des de l'Àrtica tenim la ferma voluntat d’oferir productes cada vegada més respectuosos amb el medi ambient, fets localment i sota unes condicions laborals ètiques. 

 

SERVEIS DE SERIGRAFIA

Vols que produim els teus dissenys de forma artesanal i ètica?

IMG20210615130015.jpg
IMG-20201208-WA0031.jpg
IMG20210112123845_02.jpg

PRE-IMPRESSIÓ

  1. Recuperem les teves pantalles

  2. Preparem el teu disseny per serigrafiar​

  3. Insolem les teves pantalles

ESTAMPACIÓ

  1. Fem marxandatge per a artistes, petites empreses, grups de música, associacions, grups d’amics, etc. Amb valors de sostenibilitat

  2. Estampem els teus dissenys artístics en format tèxtil (fins a quatre colors) o en paper.

  3. T'assessorem i ajudem amb els teus projectes artístics.

Per fer un pressupost d'impressió necessitarem una mica d'informació: una imatge en baixa resolució del disseny, en quin tamany es vol, quin material (tèxtil o paper), quantes peces o còpies s'han d'estampar, de quins colors, per quan es necessita...

pinzellades-1.png

Si estàs ineteressada en muntar un esdeveniments i necessites organitzar tallers creatius a l'aire lliure o en espais tancats, ens pots demanar informació. Tenim experiència participant en tot tipus d'esdeveniments i adaptant l'activitat al públic que hi assitirà: grans o petits, fires o bodes, combinant la serigrafia amb d'altres tècniques visuals... Un mar de possibilitats!

 

LIVE PRINTING I ESDEVENIMENTS

Nadal SHOPPING day Barceloneta 2021

IMG_20211218_132521.jpg

Explica'ns quin tipus d'esdeveniment vols organitzar i quin públic tens pensat que hi vagi. Nosaltres valorarem les diferents opcions i t'assessorarem amb l'activitat més adequada.

bottom of page