top of page
IMG20210529190756.jpg
Tastet de serigrafia

Descobreix el que és la serigrafia i estampa una làmina única!

No tenim dates previstes

peró pots venir amb el teu grup d'amiguis :D

Mitjançant una sèrie de dissenys preparats prèviament, aprendrem en què consisteix la tècnica i ens centrarem en el procés d'estampació en paper, les tintes, la composició, etc.

L'objectiu és aconseguir una làmina única i original per emportar-te a casa, aprendre una mica sobre l'estampació en paper i emportar-te un bon record.

Duració: 3 hores
Preu: 35€/participant (material inclós)
Places limitades a un màxim de 6 participants


Actualment només organitzem aquest taller per a grups tancats ;)
Més info a articataller@gmail.com

Termes i condicions:
- Per a reservar el taller s'haurà d'efectuar el pagament de la totalitat de l'import seguint les indicacions del correu que us enviarem després de rebre la vostra sol·licitud de reserva;
- En cas de no arribar al mínim de 3 participants, les responsables de l'Àrtica tenen dret a cancel·lar el curs i es retornarà el total de l'import del curs a cadascuna de les participants o bé s'oferiran noves dates;
- En cas de voler anul·lar el taller, si es fa amb una setmana d'antel·lació es retornarà la totalitat de l'import del curs. En cas d'una aul.lació amb menys d'una setmana d'antel·lació l'Àrtica es quedarà amb el 50% de l'import del curs o s’oferirà un canvi de data del taller.

Diga'ns quantes persones sou i quines dates us anirien bé per fer el taller plegades.

IMG20210530135907.jpg
IMG20210724120531.jpg
IMG20210530135747.jpg
bottom of page